Yvon Jaspers heeft zin in The Voice Kids

Foto: KROOnder de kijkers van The Voice Kids bevindt zich vrijdagavond in elk geval Yvon Jaspers. Dat vertelt de televisiester in KRO Magazine. Jaspers vindt het enig dat er een juniorvariant van kijkcijferhit The Voice of Holland bedacht is. Ze wil het voor geen goud missen. “Sinds ik kinderen heb, moet ik bij alle zingende kinderen op tv huilen. De trots die van de ouders afspat, vind ik ontroerend. Ik ben erg benieuwd hoe dit programma verschilt van de gewone The Voice. Spannend!“, vertelt ze.

Coach Angela Groothuizen hoopt dat The Voice Kids net zo een succes wordt als de volwassen editie. Al haar twijfel of een juniorvariant wel een goed idee is, is weg. “Ik was in eerste instantie huiverig. Ik vroeg me af of het programma niet te hard zou zijn voor kinderen. Ik dacht: hoe kun je je stoel nou niet omdraaien voor een kind?“, zegt ze in Metro.

Toch is ze uiteindelijk overstag gegaan. “Omdat zangcoach Babette Labeij zich aan het programma verbond en precies weet wat een kandidaat aankan en er een kinderpsycholoog bij betrokken is, durfde ik het wel aan.

The Voice Kids is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen