Yvon Jaspers heeft zin in The Voice Kids

Geplaatst op Fri 27 Jan 2012 om 16:03

Foto: KROOnder de kijkers van The Voice Kids bevindt zich vrijdagavond in elk geval Yvon Jaspers. Dat vertelt de televisiester in KRO Magazine. Jaspers vindt het enig dat er een juniorvariant van kijkcijferhit The Voice of Holland bedacht is. Ze wil het voor geen goud missen. “Sinds ik kinderen heb, moet ik bij alle zingende kinderen op tv huilen. De trots die van de ouders afspat, vind ik ontroerend. Ik ben erg benieuwd hoe dit programma verschilt van de gewone The Voice. Spannend!“, vertelt ze.

Coach Angela Groothuizen hoopt dat The Voice Kids net zo een succes wordt als de volwassen editie. Al haar twijfel of een juniorvariant wel een goed idee is, is weg. “Ik was in eerste instantie huiverig. Ik vroeg me af of het programma niet te hard zou zijn voor kinderen. Ik dacht: hoe kun je je stoel nou niet omdraaien voor een kind?“, zegt ze in Metro.

Toch is ze uiteindelijk overstag gegaan. “Omdat zangcoach Babette Labeij zich aan het programma verbond en precies weet wat een kandidaat aankan en er een kinderpsycholoog bij betrokken is, durfde ik het wel aan.

The Voice Kids is om 20.30 uur te zien op RTL 4.
72 Reacties op “Yvon Jaspers heeft zin in The Voice Kids”


 1. kwikjealex

  ‘alle zingende kinderen op tv huilen.’
  Ik ook, hoe vreselijk die zingen en dat mensen dan nog kunnen lachen…

 2. www.twitter.com/gtstfeitjes

  Ik ga ook zeker kijken! :-)

 3. www.twitter.com/gtstfeitjes

  Ik ga ook zeker kijken! :-)

 4. Pat

  Het zou mooi zo zijn als rtl4 de herhaling op zaterdag of zondagochtend neerzet voor de kids.

 5. Joke

  @pat:
  nee dan komt koffiezeit

 6. voicekids

  jaaa idd zo leuk zijn

 7. Debby

  (Pakt er een teiltje bij….) BRAAK!

 8. voicekids

  voorspelling tussen 2.3 miljoen en 3.7 miljoen

 9. M

  3.7 miljoen

 10. Fleur

  Jezus, wie kijkt hier nou naar? :roll: Ach ja, zo houden we het simpele volk van de straat zullen we maar zeggen. Ik zit vanavond met goede literatuur in elk geval nuttiger dingen te doen.

 11. Martijn

  Trek je leuke kleuter laarsjes maar aan hoor Yvon :)

 12. @ Fleur

  Wie denk je dat je bent, iedereen is wie hij/zij is en kijkt naar wat hij/zij leuk vind. Prima dat jij vol goede literatuur zit, maar verwacht niet dat iedereen dat leuk, danwel nuttig vindt.

 13. Fleur

  Het is “dan wel”.

 14. Anonymous

  ik denk 5.875.000 kijkers, gewoon omdat door Yvon nu ook alle domme inhoudloze mensen gaan kijken die ook naar boer zoekt hoer kijken.
  gadver die brol toch , ik ga een goed boek lezen en mijn tijd wat beter verkwasten voor ik men kist in moet.

 15. wiedijk

  Heeft ze die contracten wel gezien?

 16. Marco

  Och, och, het kan de goedkeuring van mevrouwtje Jaspers krijgen hoor, nou dan zal het succes wel net zo hoog zijn als bij BZV denk ik zo…

 17. Vic

  Wel ontzettend slecht weer dat ze de herhaling Woensdag om 22.30 doen.
  Voor de kinderen kunnen ze het beter zo doen:

  Zaterdag:
  16.15 The Voice Kids (hh)
  18.00 Rtl Nieuws
  18.10 Eigen Huis en Tuin
  18.55 Camping Life
  19.30 Rtl Nieuws

  Zondag:
  16.15 All you need is Love (hh)
  17.30 Life 4 You
  18.00 Rtl Nieuws
  18.10 Life 4 You
  19.30 Rtl Nieuws

  Als iemand van RTL dit leest, KINDEREN WILLEN DIT IN DE HH ZIEN! DUS NIET OM 22.30!!

 18. Fleur

  Onvoorstelbaar dat iemand van de PO een programma promoot van de door intelligente mensen als ik zo verafschuwde RTL. :(

 19. Muppy

  Ik zal zeker niet kijken

 20. Wasbeer

  Krijgen we zaterdag ook weer die dikke nietskunnende overbetaalde
  nicht te zien op Nederland 1 of is die vetklep inmiddels gestopt.

 21. Suus

  Jaspers solliciteert zeker op deze manier naar een dik betaalde baan
  bij SMS-6

 22. jean

  lekker ding

 23. ***

  Nou ik zal ook niet kijken . Mensem hangt jullie die troep nog niet
  de keel uit. Die de Mol blijft maar bezig.
  Hij werkt nu aan een programma waarbij de jury blijft zitten en
  het podium met de zanger(es) zich omdraait

 24. Fleur

  @Fleur 18:30
  Probeer me niet te imiteren, nitwit. Voorkeur voor PO of CO is zo triviaal. Met zulke zinledige zaken houd ik mij niet bezig.

 25. Fleur

  lekker ding

 26. Mutz

  Ik heb het programma al gezien en ik moet zeggen dat het zwaar
  tegenvalt.
  Zal waarschijnlijk ook weer herhaald worden omdat de kijkcijfers
  onder de 1 miljoen uitkomen.
  Ooh ja allemaal sms-en ook al is het programma niet live

 27. Schemerlamp

  Dit kinderprogramma hoort thuis op een wo/za/zo middag, en dan nog die contracten. Nee ik zal zeker NIET kijken.

 28. geweldig

  @fleurenanoymous jullie xijn het simpele volk ja doe niet zo minachtend

 29. Fleur

  Zo ik heb net prachtige intellectuele literatuur erbij genomen en een lekker glasje wijn uit 1977, lekker genieten.
  Spijtig dat de minder begaafde onder ons dit niveau niet aankunnen,maar voor jullie wens ik veel plezier met the voice.

 30. Fleur

  Zo ik heb net prachtige intellectuele literatuur erbij genomen en een lekker glasje wijn uit 1977, lekker genieten.
  Spijtig dat de minder begaafde onder ons dit niveau niet aankunnen,maar voor jullie wens ik veel plezier met Flikken Maastricht.

 31. Fleur

  Zeg, wat is dit voor site waar iedereen elkaar maar nadoet? En als je mij nadoet, doe het dan goed, en niet zoals onder anderen de “Fleur” van 20:04 uur met haar “glasje”, “begaafde” en “voor jullie wens ik veel plezier”. Zulke stupide fouten zou ik nooit ofte nimmer maken. Ik heb een IQ van 139 (gemiddelde van die officiële tests).

 32. Fleur

  Excuus. Drie officiële tests, bedoel ik uiteraard.

 33. Braak

  HELP

 34. Slijter

  @ Fleur: Wat is een glasje wijn?

 35. Afhaalchinees

  Kan er een verbod komen op talentenshows?

 36. Anastasia

  Ik zit heerlijk op de bank even bij te komen van een week hard werken in mijn uiterst succesvolle en goedbetaalde baan. Heel even de TV geprobeert, kom ik Lingo tegen, wat een vreselijk heikneuterig en simpel programma is dat zeg, en dan die trieste Lucille Werner erbij, wat een niveau. Gauw de TV weer uitgezet, een heerlijk ingewikkeld boek erbij gepakt en samen met mijn uiterst succesvolle man zit ik nu heerlijk op de bank van een verschrikkelijke duur wijn te genieten. De TV is toch meer voor het domme volk, niets mis mee, die moeten toch ook een vorm van vermaak hebben.

 37. Anastasia

  Ik zit heerlijk op de bank even bij te komen van een week hard werken in mijn uiterst succesvolle en goedbetaalde baan. Heel even de TV geprobeert, kom ik Lingo tegen, wat een vreselijk kneuterig en simpel programma is dat zeg, en dan die trieste Lucille Werner erbij, wat een niveau. Gauw de TV weer uitgezet, een heerlijk ingewikkeld boek erbij gepakt en samen met mijn uiterst succesvolle man zit ik nu heerlijk op de bank van een verschrikkelijke duur wijn te genieten. De TV is toch meer voor het domme volk, niets mis mee, die moeten toch ook een vorm van vermaak hebben.

 38. Pop

  Aaaaaah wat the f… Deed wendy?? Ik maak je rustig??? Daaag ik ben afgehaakt

 39. Schemerlamp

  @Anastasia
  vrijdag 27 januari 2012 om 20:23

  Radio aan, met mooie achtergrond muziek wat dacht je daarvan.

 40. Jorenke

  prachtige show!!

 41. Cees

  Mee eens !!!

 42. danny

  Wat een gezeik zeg alweer Martijn en alweer Wendy hadden ze dit niet door iemand anders kunnen laten presenteren ?
  Waarom moet zoiets op de vrijdag avond weer als de kionderen al op bed liggen ?
  Dit had in de vorm gemoeten zoals vroeger bij d emini playbackshow.

  En nu alweer d epromo gezien als dit is afgelopen dan beginnen we toch weer met de volgende talentenjacht.

  En maar lopen afzeiken op SBS 6 maar ik zeg bij deze dat RTL nog erger is en hoop echt dat ze het flink moeilijk gaan krijgen en dat SBS flink in d elift gaat komen.

  Bagger zender RTL

 43. Cees

  Is je toetsenbord stu kdanny ?

 44. D@@N

  Op zich was het wel leuk. Maar het was wel wat ongemakkelijk om Martijn en Wendy moderne termen als “vet cool” en “box! horen zeggen. Verder vond ik het wel heel vet om de eerste kandidaat te zien afgaan (niet zozeer om het meisje, maar dat zette wel gelijk de toon van ‘wij gaan niet alleen maar ja en amen zeggen’).

 45. Anonymous

  Modern? Vet cool en boks zeiden wij 15 jr geleden op school ook. Dus zelfs als je het pseudomodern met een x schrijft ( :roll: ) blijven het oude uitdrukkingen.

 46. Anonymous

  Wat een irreële &@# serie is dat moordvrouw

 47. Anonymous

  Waarom sponsort Friesland zo’n serie?
  Dit zet het alleen maar als de meest criminele provincie neer. De indruk die ze geven van wat daar gebeurt, is extremer dan Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en nog een paar steden bijelkaar.
  Goede reclame voor het vredige Friesland!

 48. Anonymous

  ach fleur, geef gewoon toe dat jij ook de fleur van 20:04 was en je gewoon die hele fles wijn al opgezopen had, en je daarom dus taalfouten maakte.
  en wat liggen opscheppen met je iq? hahaha eerder 13,9 denk ik, gek wijf

 49. David (2)

  Ach, natuurlijk zal dit wel gemiddeld tussen de 1,5 en 2 miljoen gaan scoren, kinderen scoren altijd goed op tv.

  Wel is het jammer (en op een of andere manier beetje goedkoop) dat ze precies hetzelfde team erop gezet hebben. Aan de andere kant, ben al lang blij dat ze niet Carlo & Irene ervoor gevraagd hebben want dan had ik geen enkele minuut gekeken.

  Maar er lopen genoeg sterren rond bij RTL die dit hadden kunnen doen, het is ergens vreemd om dezelfde Wendy en Martijn in hetzelfde decor te zien hoe ze zich anders gedragen dan een week eerder.

  Maar goed, scoren doet het natuurlijk en dan heb ik het niet over een lullige 1.080.000 kijkers.

 50. Fleur

  Oké, ik geef toe. Na twee flessen en die interessante literatuur, ben ik gewoon vreselijk lam. Mijn uiterst succesvolle man ligt ook laveloos naast mij op de bank. Wat een niveau!

 51. Fleur

  @zogenaamde Fleur 23:32
  Volgens je IP-adres ben jij Anastasia van 20:23 uur. Verder nog wat te trollen hier?

  @Anonymous 23:22
  Ik zou nooit uit de hoogte doen vanwege mijn IQ. Ik geef enkel het gemiddelde aan van drie tests.

 52. Anonymous

  Ik heb ervan genoten. Wat een talent hebben die kids al zeg, echt leuk om te zien! De serie met Wendy wat erna kwam vond ik niks.

 53. peter en zn meter

  Bagger

 54. Anonymous

  Mwah, ik vond het maar slapjes, die kids halen het niet bij het echte talent vd normale voice.

 55. Anonymous

  En weeeerr viel Moordvrouw tegen. Weeerr wist tante Wendy precies waar ze naartoe moest, dat de grote mastermind op een jacht zat en welk jacht dat precies was. Gezellig op d’r hoge hakjes ernaartoe. Lekker professioneel ben je dan als politievrouw.
  En dan dat mens dat een uur nadat Bram de simkaart uit de gsm heeft gehaald nog ff roept: DE SIMKAART ERUIT, WAT SLIM. voor de dombo’s onder de kijkers die niet snapten wat er aan de hand was. Slecht schrijfwerk!!!!!! :evil:

 56. Sven L.

  Goeie show, TVK… had niet verwacht. En niet alle kind-cliches worden opgelepeld; het is gewoon wat het is, zonder bot te worden of te slijmen.

  Wendy lijkt in dit format beter uit de verf te komen, of ben ik de enige die dat vindt…

  Dit gaat scoren, los van het feit dat het n spin-off is!

 57. Fleur

  Heb net mijn derde fles wijn binnen,toch maar even op rtlgemist gaan kijken, man wat was the voice kids vet leuk!

 58. Anonymous

  heb net tvk gezien, zo zo die fabienne is geweldig!!!

 59. bamibal

  THE VOICE KIDS IS WEER GEWELDIG!! JOHN DE MOL MAG TROTS ZIJN OP ZULKE PROGRAMMA;S

 60. Xaf

  Ik vond het een leuk programma, met enkele hele goede kandidaten (Fabiënne, Dave en Zendé)

 61. PM

  Ruim 2,6 miljoen kijkers voor de eerste aflevering van the #Voic Kids. #Moordvrouw halveert bijna naar 1,7 miljoen. DWDD profiteert amper van Peter R de Vries als gast met 1,3 miljoen.

 62. David(2)

  @PM: 1,7 miljoen en 27,8% marktaandeel lijkt me nog steeds erg netjes. Niemand had verwacht dat ze 3 miljoen zou vasthouden natuurlijk gezien de omstandigheden vorige week.

 63. Louwter

  Natuurlijk zakt Moordvrouw in. Elk programma zou inzakken met zulke droomstartkijkcijfers van vorige week. 1.7 mln blijft natuurlijk prima om 22.30 uur.
  Jammer dat ze het niet op de dins/woensdagavond zetten om 20.30 uur.

  Veel kijkers blijven misschien plakken bij gebrek aan beter op dat tijdstip.
  Qua kijkcijfers “pakt” ze toch nog FM

 64. Jerrold Meijer

  @Fleur, jeetje wat knap zeg, heb jij toegang tot ip adressen van MediaCourant? hwahwa keep dreaming. Vanavond weer een bomvolle Pau!l. Nederland 1. 20.25!

 65. Uitslag

  Huize Galjaaard, zaterdagochtend: 

  Wendy: schat Jezus, de cijfers van moordvrouw…..
  Erland: zijn ze verdubbeld……?
  Wendy: nee, gehalveerd…….!

  Wat een val…  Betaalt belgië nu de helft?

 66. Uitslag

  Tuurlijk weet iedereen dat moordvrouw zou zakken, maar blaas dan niet zo hoog van de toren vorige week RTL

 67. Anonymous

  NIEUWS!!!! Louis Talpe neemt half maart het stokje over van Jan Kooijman. Niet aleen als hunk van GTST, maar ook als recast van Danny de Jong!!!!!!!!

 68. ron

  The Voice Kid is toch een programma dat gemaakt wordt voor kinderen dan moet je dat ook eerder uitzenden. Het jeugd journaal is toch ook niet na half negen.

 69. peter 1

  Ik dacht dat kinderarbeid en uitbuiting alleen in 3e wereld landen voorkwamen
  Verdienen aan onschuldige kindertjes , die juist heel kwetsbaar zijn
  in een talentenjacht vind ik ook een vorm van graaien , want het gaat alleen om hoge reclameopbrengsten , meer niet .

 70. Rick

  Door de mensen om me heen en ook door collega’s word ik continu (ongewild) opgezadeld met verhalen over HUN kroost. Nu na een week hard werken zit ik niet te wachten op van die kutkinderen op mijn beeldscherm.

  Weet niet of ’24 Uur met Wilfried’ wat voor jou is dure wijn zuipende Anastasia met jou uiterst succesvolle baan en die van je man goedbetaald maar ik vond het erg interessant. In het programma heb ik mij wel vreselijk zitten storen aan de vretende en smakkende anorexia patiënt maar is een programma waar je over na blijft denken. Jammer dat hier geen kip naar gekeken heeft maar naar de commerciële bagger.

 71. Michel

  Jee wat kinderachtig weer al die reacties van verschillende mensen onder dezelfde nickname. Laat elkaar in de waarde! Voor de lezers is het zo toch ook niet meer leuk als we niet weten wie wie is.

 72. Kritische beschouwer

  Yvon, ga onmiddelijk naar bed! Het Jeugdjournaal is net geweest. Burgertruttentelevisie ten top. Mensen, kijk toch eens naar echte programma’s en niet naar die domme talentenjachten. Zucht…..
  Buit kinderen niet uit in programma’s. We gaan Amerika achterna met het maken van kindersterretjes. Leeghoofdigheid dankzij John de Mol en Yvon Jaspers doet lekker mee. Ze vond zichzelf toch zo verantwoord bij de publieke omroep? (Televiziergala een paar jaar geleden). O, O, wat zat zij goed bij de publieken. Hyprocriet gedrag, Yvon. Mediahhhh…..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.