Trijntje Oosterhuis definitief nieuwe coach in The Voice

Trijntje Oosterhuis gaat Angela Groothuizen definitief opvolgen in The Voice of Holland. Ze is vanaf september te zien als coach in de kijkcijferhit van RTL 4. Dat is vrijdagavond bekend gemaakt. De geruchten gingen al eerder en Groothuizen versprak zich al in SBS Shownieuws, maar nu mag het nieuws echt naar buiten. Op zaterdagochtend ligt Oosterhuis op de deurmat van vele Nederlanders, als ze in een groot interview met De Telegraaf vertelt trots te zijn op haar nieuwe klus.

Producent John de Mol wil niet helemaal van Groothuizen af. Hij heeft haar benaderd voor het tweede seizoen van juniorvariant The Voice Kids.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen