Iris Kroes is nieuwe Ben Saunders

Iris Kroes heeft vrijdagavond het tweede seizoen van de kijkcijferhit The Voice of Holland gewonnen. Ze treedt daarmee in de voetsporen van Ben Saunders. Dat bleek vrijdag tijdens de live-uitzending op RTL 4. Kroes nam het aan het eind van de uitzending op tegen Chris Hordijk, die sinds de uitschakeling van Charly Luske in de halve finale gold als de absolute favoriet. De zangeres werd de afgelopen weken gecoacht door Marco Borsato. “Ik wil iedereen bedanken die op mij gestemd heeft“, zei ze.

De finalestrijd ging in totaal tussen vier zangtalenten. Al eerder werden Paul Turner en Erwin Nyhoff uitgeschakeld.

Vorig jaar was de winnende coach Roel van Velzen.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen