Talkshow 5op2 terug in vertrouwde bezetting

Foto: NTRCatherine Keyl, Jörgen Raymann, Sipke Jan Bousema, Dieuwertje Blok en Lucille Werner hebben allen ‘ja’ gezegd tegen een tweede seizoen van 5op2, de middagtalkshow van Nederland 2. Ze zijn vanaf 6 februari te zien met nieuwe afleveringen. Dat heeft omroep NTR dinsdag laten weten. De presentatoren blijven ieder één werkdag van de week te zien in 5op2. Wel hebben twee gezichten van uitzenddag gewisseld: Raymann zit voortaan op dinsdag en Bousema op woensdag.

De weekopener blijft in handen van Keyl en Werner zal wederom de afsluiter verzorgen. Blok blijft de donderdaguitzending voor haar rekening nemen.

De opzet verandert wel licht. Zo is er geen wekelijks thema meer. “We gaan de actualiteit volgen en geven daar een educatief tintje aan. Het weekthema hebben we daarom losgelaten“, zegt eindredacteur Rob van den Berg.

Hierdoor kan 5op2 elke dag een andere weg inslaan. “Per dag pakken we een actueel onderwerp en keren dat helemaal binnenstebuiten.

 

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen