‘Presentatrices Hart van Nederland niet in gevaar’

Foto: Govert de RoosHet huidige presentatieteam van Hart van Nederland staat niet op het punt om ontslagen te worden. Dat stelt Georgette Schlick, de kersverse directeur van SBS, bij Shownieuws. Er wordt volop gespeculeerd over de toekomst van de dames van Hart. “Hart van Nederland is een van de belangrijkste programma’s van SBS 6 en daar zijn we heel zuinig op. Ook wil ik benadrukken dat de huidige presentatoren van Hart van Nederland op dit moment niet ter discussie staan“, zegt ze.

Er komt volgens haar geen overhaaste metamorfose. “Hart van Nederland is en blijft het vlaggenschip van SBS 6. Niets voor niets brengen we al ruim 16 jaar het kleine en grote nieuws in de Nederlandse huiskamer. Dagelijks schakelen er meer dan een miljoen mensen in. Die kijkers en dat succes koesteren we.

Wel wordt Hart aangepakt. “We willen graag een nog breder publiek aantrekken met onze dagelijkse nieuwsuitzendingen. Op welke wijze zijn we nu aan het onderzoeken, maar vanzelfsprekend wel met behoud van datgene wat het programma al zo lang succesvol maakt. Dit traject zal naar verwachting begin van de zomer zijn afgerond.

Sandra Schuurhof werd eerder al door SBS in huis gehaald om een van de nieuwe presentatrices van Hart te worden.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen