Linda de Mol interviewt Máxima en Willem-Alexander

Linda de Mol heeft een vraaggesprek opgenomen met prinses Máxima en prins Willem-Alexander. Het resultaat is op 2 februari te zien in een één uur durend programma op primetime. Dat heeft RTL 4 bekendgemaakt. Het is op die datum precies tien jaar geleden dat het Oranje Fonds werd opgericht als het nationaal huwelijksgeschenk voor het royaltypaar. Het interview, verwerkt in de documentaire ‘Het Oranje Fonds, De Prins en de Prinses’, gaat voor een groot deel over het fonds.

Naast het vraaggesprek, zijn in de documentaire ook beelden te zien van de bezoeken van het koninklijk paar aan projecten van het Oranje Fonds. Bij één van deze bezoeken is ook het interview opgenomen.

Het Oranje Fonds heeft als doel de betrokkenheid in de samenleving te bevorderen. Zo worden er bijvoorbeeld bijdragen gegeven aan dorpshuizen, jongerencentra, ouderensociëteiten en opvanghuizen.

De Mol is er trots op dat zij uitgekozen is. “Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat ze zelf wel een beetje mee mogen bepalen door wie ze geïnterviewd worden“, zei ze in RTL Boulevard.

De documentaire is gemaakt door IDTV en krijgt een plek op de donderdagavond van RTL 4, tussen half negen en half tien.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen