Kijkcijferflop Sunday Night Fever baart nieuwe musicalster

Foto: RTLNa nog geen maand komt zondag al een einde aan de mislukte RTL 4-show Sunday Night Fever van Chantal Janzen. In een live finale zal de presentatrice bekendmaken wie de hoofdrolspeler van de nieuwe musical Saturday Night Fever wordt. Dat heeft RTL laten weten. Met de finale van Sunday Night Fever komt een einde aan één van de grootste RTL 4-kijkcijferflops in jaren. De scores waren al mager en met Kerst ging de show vorige week helemaal onderuit: er keken 278.000 mensen.

De finalestrijd in Sunday Night Fever gaat tussen Mathijs (27), Deon (21), Joey (21) en Alessandro (23). De winnaar zal als Tony Manero schitteren in de musical Saturday Night Fever, die op 17 februari in Koninklijke theater Carré in première gaat.

Sunday Night Fever is om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen