Johan Derksen wil voor John de Mol werken

Foto: RTLJohan Derksen zou graag voor John de Mol werken. Zijn afspraken met RTL verhinderen echter een overstap naar SBS. Dat zegt de voetbalanalist op 3FM. Derksen heeft wel gepraat met De Mol. “Wilfred Genee en ik hebben vorig jaar met John gesproken en wij hebben heel veel bewondering voor John. Het is een geweldige kerel en we zouden dolgraag bij hem werken, maar wij kunnen niet weggaan bij RTL. Dat zou heel onfatsoenlijk zijn, want we hadden daar al afspraken gemaakt.

Toch was De Mol ook dingen van plan, waar Derksen niet veel zin in had. “John wilde ook wat dingen doen waar ik mezelf te oud voor voelde. Een soort Barend & Van Dorp heb ik bijvoorbeeld geen zin meer in. Dan moet ik ’s avonds om elf uur de minister van Buitenlandse Zaken de laatste waarschuwing geven.”

Laat mij maar lullen over de rechtsbuiten van FC Twente“, besluit hij.


Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen