Jacques Herb: ‘Britt Dekker dom wicht’

Jacques Herb wordt er doodmoe van dat iemand als Britt Dekker succesvol is, terwijl hij als hardwerkende zanger geen hit weet te scoren. Dat vertelt de artiest in weekblad Weekend. Herb betreurt het dat men tegenwoordig geen talent meer nodig heeft om het te maken in de showbizzwereld. “Neem bijvoorbeeld Britt Dekker. Een dom wicht, maar ze heeft het allemaal wel gedaan en ze verdient met dat domme gedoe wel haar geld. Tegenwoordig wordt er een hype om iemand gemaakt.

Hij ziet de realitysterren gaan en komen. “Dan worden ze beroemd en voor allerlei programma’s gevraagd. Maar ons land is klein en je moet schouder aan schouder knokken om er te komen. Daarom zoeken ze steeds een manier om op te vallen en er zo bovenuit te steken.

Zelf is Herb minder succesvol. “Alleen Manuele was een grote hit en daar kwam Een Man Mag Niet huilen bij, maar daar bleef het bij. Een heleboel artiesten hebben hun kamer vol met gouden en platina platen hangen. Zij scoren keer op keer een hit. Dat is bij mij helaas niet gebeurd.

Herb heeft er alles aan gedaan, maar kan niet opboksen tegen de vluchtige beroemdheden van nu. “Om aandacht te vragen, ben ik zelf zo ver gegaan door met mijn Diny naakt op mijn website te gaan staan. Ik wilde bewijzen dat ze mij alleen nog zagen staan als ik dat soort dingen uithaalde. En ja, dat werkt zo.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen