Familie Brard verder overhoop door Sophie Hilbrand

Foto: RTLPatty Brard stelt dat het tv-interview dat haar dochter Priscilla Nasi in oktober gaf aan Sophie Hilbrand voor veel ellende in de privésfeer zorgt. Ze neemt dat de BNN-presentatrice erg kwalijk. Dat vertelt Brard in weekblad Vrouw. Nasi, die geld kreeg voor het interview, schaamt zich volgens Brard erg voor de uitzending. “Ik neem het Sophie heel erg kwalijk. Hoe kan iemand die zelf een kind heeft, zo rücksichtslos schade aanrichten tussen een andere moeder en haar kind?“, zo vraagt ze zich af.

Brard stelt van ‘verstrekkende gevolgen’. “Priscilla en ik hebben al langere tijd geen contact meer, maar ze praatte toen nog wel met mijn ouders en met Antoine. Dat is nu veel minder geworden. Ze schaamt zich te veel. Als je mij te kakken wil zetten, kom dan bij mij en doe dat niet over de rug van mijn kind!

Ze blijft BNN boycotten. “Bart de Graaff draait zich om in zijn graf, met hem had ik altijd zo’n goed contact. Ik heb heel veel voor BNN gedaan in het verleden. Mijn broertje is overleden aan kanker die voortkwam uit een nierziekte. Ik voelde me verbonden met Bart. Dat juist zijn omroep een mes in mijn rug zou steken, kwam als een donderslag bij heldere hemel.

Dochter Nasi is volgens Brard ordinair omgekocht. “Sophie heeft geprobeerd haar heel gemene dingen over me te laten zeggen. Ze schijnt er duizend euro voor te hebben betaald. Ik vind het verschrikkelijk.


Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen