RTL 5-ster Britt Dekker ruikt bloed

Geplaatst op Tue 03 Jan 2012 om 15:29

Britt Dekker is apetrots dat ze ruim zeven maanden na de finale van Echte Meisjes in de Jungle nog steeds succes heeft. Dat heeft de realityster verteld op 3FM. Dekker staat nog altijd vol in de aandacht. “Precies aan het eind van het jaar krijg ik nog een contract bij RTL 5 en dan mag je gewoon nog een paar programma’s gaan maken. Dat is wel cool. Dan heb je bloed geroken en dan denk je: misschien kan ik het wel. Misschien wil ik dit wel echt worden als ik later echt oud ben enzo.

In een jaar tijd heeft Dekker veel meegemaakt. “Er is zo veel gebeurd. Ik kan gewoon niet geloven dat zo veel in één jaar kan gebeuren. Het ging achter elkaar. Normaal is het meteen voorbij als je aan een realityprogramma meedoet, dus ik dacht: ik geniet er gewoon van, want het is een jaar leuk en dan is iedereen je gewoon vergeten.

Ze hoopt haar succes uit te bouwen. “Wat ik nu op tv doe, kan iedereen. Het lijkt me wel heel leuk als je goed wordt in interviewen. Ik ben altijd geïnteresseerd in mensen. Ik vraag altijd vet veel door. Dan kun je allemaal gekke mensen interviewen over de hele wereld.”

Met collega Ymke Wieringa gaat Dekker op wereldreis voor RTL 5. “We weten nog niet precies waar we heen gaan, maar ik heb wel Texas en Mexico voorbij horen komen. Ik ben heel benieuwd wat uiteindelijk de rode draad wordt.”
9 Reacties op “RTL 5-ster Britt Dekker ruikt bloed”


 1. Joost

  Zij kan best een blijvertje zijn, maar dan moet ze wel van Ymke af. Ook afgelopen zondag in Life & Cooking: Ymke is zo aangezet vervelend dat ze Britt erin meetrekt. Geen goed duo. Britt is veel te leuk voor Ymke.

 2. Rianne

  Ik vond ze ook irritant in L&C. Ik krijg ook steeds meer het idee dat fake is. Voor mij is de grap er dan ook wel van af. En is het genoeg uitgemolken.

 3. Joke

  Is Britt nu al een ster ??

 4. D@@N

  Ik denk niet dat het fake is, maar dat ze gewoon mediatraining hebben gehad.

 5. Sonny

  * Welnee, ze wordt alleen maar in de markt gezet, d.w.z. er wordt dus veel over haar geplaatst in de media, zo werkt dat al jaren. Kijk naar BB, GK, CBML. ‘Ulla Lekker, wij zijn groot en jij is klein’ willen die infantiele boy’s daarmee zeggen. Maar hoogmoed komt voor de val. De rukkers zijn allang uitgerangeerd, ze hebben het alleen zelf nog niet door. Suffertjes.

 6. Kim

  Ik blijf het ook nog steeds een wonder vinden dat ze na 6 of 7 jaar haar havo diploma heeft gehaald en geen woord engels kan.. zelfs bij de finale van EMIDJ wist ze niet wat “you did it” was…
  en dat na ong. 6 jaar engelse les…
  of er is iets heel erg mis met die school,
  of er klopt iets niet aan britt.

 7. Jan-Joost

  Britt is de ster… Ymke is echt de nummer 2. Iedereen praat immers over Britt. En eigenlijk moet Britt bij zich zelf denken… (als ze dat een beetje kan en we weten, dat kan ze best op een bepaalde manier!!)… van heb ik slanke brillendombo Ymke eigenlijk wel nodig?! Of is Ymke degene nu die te erg lift op Britt’s “carriere-spurt”?!

 8. Peppie

  Iedereen praat over Britt? De format bedenker moet het onderwerp Britt heet houden in de media bedoel je. Money, denkt ie. Raar genoeg hoor je zijn naam dan weer nooit vallen. Maarreh…Britt, naast dat je als aftrek pop van die infantiele baasjes mag fungeren en ook nog een hoop viese troep over je heen krijg uit het ganse land, zal je dat geld dat je verdient vooral niet uitgeven? Want als de belastingdienst komt moet je het natuurlijk wel weer inleveren. Vraag maar aan die ander slimme meid uit Echte Gooise Meisjes. Die domme mokkeltjes tuinen ook overal in ook.

 9. X

  Offtopic: Ik vind de nieuwe vooravond van RTL5 een grote schande. Hoe durft een zender op die tijden super oude series te plaatsen. De miljoenste herhaling van the king of queens om 7 uur kan echt niet. En zeker niet met ook nog Flodder dat al sinds september wordt herhaald en vooraf ook nog de Thats 70s show dat nu op 4 zenders te zien is! (net5 ook in de nacht)
  Oke rtl5 is altijd zwak in de wintermaanden maar om nou zo diep te zinken? Herhaal dan wat kookprogramma’s o.i.d. En nu ik toch aan het klagen ben, wanneer komt RTL5 eens met een nieuwe vormgeving. Die van 2005 kan echt niet meer.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.