Angela en Victor kregen bonje om zwangerschap

Foto: Nico KroonVictor Reinier was niet blij toen Angela Schijf over haar zwangerschap vertelde. Dat vertelt het duo in TROS Kompas. Het leidde tot spanningen tussen de twee. “‘Verdomme, hoe moet dat dan met de opnamen van het volgende seizoen?!’ Zo reageerde ik. Dat was erg slecht en gemeen van mij“, zegt de acteur. En zij is het daar roerend mee eens: “Ik vond het erg overdreven en totaal belachelijk. Ik dacht echt: we hebben het hier over een tv-serie en over een nieuw leven! Wat is nou belangrijker?

Reinier is diep door het stof gegaan. “Klopt. Maar in eerste instantie schrok ik ook daadwerkelijk. Het was een beetje een overspannen reactie en ik heb daar ook uit de grond van mijn hart mijn excuses voor aangeboden. Sorry lieverd, het deugde echt van geen kant. Nou ja, goed. Het geeft maar aan dat ik soms iets te intens met mijn werk bezig kan zijn en misschien even toe ben aan vakantie.

Schijf heeft hem al vergeven. “Achteraf kunnen we om zoiets ook weer lachen. Het is nu klaar. Ik vind het prettig dat tussen ons niets lang in de lucht blijft hangen. We hebben het beste met elkaar voor en in ons persoonlijk contact zitten ego’s nooit in de weg. Onze band is erg zuiver. Vic en ik kunnen echt met elkaar lezen en schrijven.

De acteur en actrice spelen al jarenlang de hoofdrol in Flikken Maastricht. Het nieuwe seizoen van de serie begint volgende week vrijdag.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen