Angela blijft bij RTL, maar schnabbelt bij op SBS

Foto: William RuttenAngela Groothuizen blijft bij RTL 4. Ze maakt geen overstap naar een andere omroep. Dat vertelt de zangeres in De Telegraaf. Wel wordt ze deskundige in de nieuwe muziekshow De Vrienden van Amstel van SBS 6, maar voor die serie heeft ze dispensatie gekregen van RTL, meldt ze in het AD. “Ik ga niet naar SBS en ook niet terug naar de AVRO. Ik blijf bij RTL en ik zou het geweldig vinden, zoals John de Mol voorstelde, om een volgende Voice Kids te doen“, vertelt ze in De Telegraaf.

Hoewel ze uit The Voice of Holland is gezet, geniet ze nog steeds van het coachwerk. “The Voice Kids is misschien nog wel leuker dan de volwassen Voice. Marco ging me op een gegeven moment zelfs The coach of Holland noemen. Lief ja, hij heeft ook gezegd dat hij me in de volgende volwassen Voice ontzettend gaat missen.

“Maar ik vind het prima zo. Ik vind het ook wel lekker dat er een paar vrije vrijdagavonden komen, na de reeks van X Factor en twee keer TVOH. En ik heb intussen rustig kunnen nadenken“, vervolgt ze.

En nu komt er dus de muziekshow De Vrienden van Amstel zingen kroonjuwelen aan, waarin ze samen met Ad Visser en Gerard Ekdom een deskundigenpanel vormt. Zij geven commentaar bij de gezongen liedjes. “Ook hoef ik voor de verandering niet te jureren“, benadrukt ze in het AD.

Eén liedje zal de titel Kroonjuweel krijgen. “Het hoeft natuurlijk niet de allergrootste hit uit de Nederlandse popgeschiedenis te worden. In dat geval maken nummers als Radar Love en Venus de meeste kans. Ik zou het echt niet weten.

De Vrienden van Amstel begint op 22 maart, als de talentenjacht The Winner Is is afgelopen.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen