Albert: ‘Zelfs betaald publiek wilde weg bij Beau’

Geplaatst op Tue 03 Jan 2012 om 17:00

Foto: Nick van OrmondtAlbert Verlinde vindt het vermakelijk dat de oudejaarsconference van Beau van Erven Dorens weinig succesvol was. Dat liet hij dinsdag blijken op Q-music. De conference is opgenomen in Maastricht, waar Verlinde’s man burgemeester is. “Niemand wilde zijn kaarten kopen. Toen hebben ze een castingbureau ingeschakeld en kregen mensen 22,50 euro om in de zaal te zitten. Haha, echt waar! Daklozen en zwervers hadden dat snel in de gaten, dus die meldden zich snel bij dat theater.

Lang hield het publiek het volgens Verlinde niet vol. “Na tien minuten dachten ze: dit vind ik niks, ik wil weer naar buiten. Haha. Maar dat mochten ze niet. Er stond een dame van het castingbureau in de foyer om iemand weer de zaal in te duwen. Dus dat was een vrolijk verhaal. Een opvallende wereld van Beau.

Sally, de vrouw van Van Erven Dorens, zat ook in de zaal. “Gelukkig zaten Sally en zijn zoontje er nog. Een journalist van een Limburgs blad zat naast hen en hoorde het zoontje na tien minuten tegen moeder zeggen: ‘Mogen we weer weg?’ Haha. Dat is een te leuk verhaal om niet te vertellen, haha.

Op televisie trok de conference slechts 383.000 kijkers. “Het was niet echt een succes. Moedig dat hij het deed, maar het is wel een groter drama geworden dan hij zelf gedacht had.
33 Reacties op “Albert: ‘Zelfs betaald publiek wilde weg bij Beau’”


 1. fred

  Albert Verlinde leest gewoon deze column voor:
  http://www.koelman.com/2011/koningsdrama-beau-van-erven-dorens/
  En die column is SATIRE. Wat er in de column staat is verzonnen door de auteur. Maar Verlinde was blijkbaar te lui om dat even te checken. Verline verspreidt dus leugens.

 2. fred

  Albert haalt dus ook Metro en Limburgs Dagblad bij elkaar.

  Beau’s familie was in werkelijkheid IN HET BUITENLAND.

 3. evert

  zegt voldoende over albert verlinde…

 4. Mark

  Vieze valse nicht, van je oud collega’s moet je het maar hebben.

 5. David

  Wat een fail van Verlinde, een satirisch stukje quoten en denken dat het echt gebeurd is. Wat gaat deze nare pisnicht plat op zn bek ROFL!

 6. Mark

  Dus wat Kwalbert zegt is ook satirisch bedoeld? Zoals het op MC staat komt het als serieus nieuwsbericht over. Dat noem ik rellen. Straks staat het met koeienletters op Telegraaf.nl.

 7. L

  Wat is die Albert toch een afgrijselijke relnicht, getver.

 8. Mark

  Oh, dus Kwalbert denkt dat het echt zo gebeurd is. Dan is het helemaal een schijtflikker.

 9. Simon

  Dat mokkel kan ook alleen maar jengelen.

 10. Alex

  @Mark

  Natuurlijk een redelijke fail van Verlinde dat hij niet doorhad dat dit satire was en het als waarheid verkondigt..

  Maar aan de andere kant, collega’s afvallen doet Beau zelf ook als geen ander.. Zodra hij zelf het geringste commentaar krijgt of een puntje van kritiek dan begint hij wild om zich heen te slaan. Natuurlijk is het wat vals van Albert, maar wie de bal kaatst…

  p.s. @MC
  Ik snap dat MC veel comments wil uitlokken ivm reclame-inkomsten. Maar het artikel en de kop zijn wel zo geschreven om het “Albert-bashen” goed uit te lokken. Dat is wel jammer, een beetje nuance en objectiviteit zou af en toe geen kwaad kunnen.

 11. Henkers

  Ondanks dat Verlinde een zakkenwasser is, heeft ie wel gewoon gelijk dat er betaald publiek aanwezig was bij Beau. Dat het publiek terug de zaal in wordt geduwd is ook redelijk gebruikelijk, je krijgt er immers voor betaald.

 12. !

  Als ik de reacties lees moet ik toch weer even zuchten. ‘flikker’, ‘relnicht’, ‘pisnicht’

  Wat heeft zijn geaardheid nou te maken met het feit dat hij een enorme klootzak is? Mensen, je mag ‘m van mij uitschelden, graag zelfs, maar door denigrerende termen voor homo’s te gebruiken ben je zelf geen haar beter dan Verlinde.

  Ik hoop dat Albert Verlinde er aan het eind van iedere dag weer trots op is dat hij eigenhandig de homo emancipatie 20 jaar terug in de tijd zet. Namens mij en alle andere weldenkende homo’s van het land: bedankt!

 13. Robert

  Nee nee jongens!
  Wat Albert verteld is waar, een kennis van mij is ook geweest en die heeft inderdaad geld geboden gekregen. En als zij nog enkele wist te strikken voor het programma dan zou de zender het bedrag verdubbelen wat ze kreeg.

 14. BartV. keek tV

  Als Albert Verlinde dit werkelijk zelf op Q music heeft verkondigd, slaat hij niet alleen de plank mis, maar wat nog erger is – hij is er kennelijk vrolijk onder. Hij vindt het leuk wat hij denkt dat werkelijk gebeurd is. Los gezien van dat zo’n korpsbal zo nodig op tv moet met allerlei puberale flauwekul – in grachten springen, in decors klauteren – is onze roddelkoning wel definitief door de mand gevallen. Het siert je niet om over de mislukkingen van Beau of wie dan ook – vrolijk te gaan doen op de radio. Ik heb het al eerder geschreven: Wat minder gepraat op de radio en wat meer muziek. Kan die Albert Verlinde niet voor eens en voor altijd in Maastricht blijven en daar koffie gaan zetten, zoals van een Burgemeestersvrouw verwacht mag worden?

 15. Jan-Joost

  @ Henkers: Klopt inderdaad. Ik mocht ook als publiek er voor op komen draven. In eerste instantie voor € 10,-. Maar na lang wikken en wegen, werd er bepaald dat we toch € 22,50 als vergoeding kregen. Het mocht van het productie / mediabedrijfje van Beau, Park Lane, niet teveel kosten. En wat hebben we op aanwijzing van de regisseur vaak gelachen… pfff.

  Afijn. Ik heb het overleeft, al hoop ik niet weer gesmeekt te worden om bij deze ellende te moeten zitten. En voor de volgende keer mag ook wel een klein zaaltje in Rotterdam of Amsterdam gehouden worden voor €50,- en wat we `overlevingsbijdrage´ noemen.

  Nog een tip: Organiseer het bij een volgende poging in de Randstad en niet in een zaaltje wat al moeilijk te vinden is en wat tevens met de auto GRATIS parkeren is! Duidelijk was dat Beau Albert Verlinde wilde beledigen… maar is het dan hopen dat Albert toch langs was geweest?! Waarom ga je anders in hemelsnaam voor een tv-registratie in fucking all places, Maastricht dit doen?!

 16. marjo

  vuile nicht!

 17. Cijfkijker

  Albert is een relnicht en Beau is een relneef! Ze zoeken het maar uit met hun egotje.

 18. Chiel

  Beetje makkelijk dit… En er ‘vrolijk’ door worden, ai En hoezo ging hij ‘af’? Mensen lachten, er keken 600.000 mensen en ik heb toch nog behoorlijk wat positieve reactie gelezen.

 19. robin

  beetje albert terugpakken omdat hij je een fout van god noemde?
  God wat laat jij je kennen zeg.
  eikel!

 20. Mathew

  Het is al erg zielig als je een harde plasser krijgt als anderen (zeker ex-collegas) op hun bek gaan.
  Het wordt past echt triest als je dergelijke info publiek gaat verkondigen met nog steeds diezelfde plasser. Toont een gebrek aan intergiteit waardoor je eigenlijk alleen jezelf maar naar beneden haalt.

  En dan is het waarheidsgehalte van die informatie eigenlijk irrelevant.

 21. willem

  Of dit nu waar is of niet, ik kan het wel geloven :p want kom op, wie wil er nu betalen of beau te zien?

 22. willem

  of = om

 23. Kaj

  Ik geloof hier eigenlijk nog steeds niks van want het was een best aardige conferance.

 24. Tim20 MJ

  Omg Albert check je feiten! Zijn vrouw en kinderen waren op vakantie en dus helemaal niet aanwezig in Maastricht!
  Riooljournalist!

 25. Bas

  O.K eerlijk is eerlijk het programma was een grote flop en Sbs had (zeker op oudejaarsavond) wel met iets beters mogen komen.
  Maar goed vind het ook wel weer wat flauw om alles zo te gaan uitmelken,
  zo kun je om alles wel gaan zeuren.

 26. pats

  Maastricht is ook gek!!!!! om een burgemeester te benoemen als je weet dat hij ook meekomt

  hoe komt
  nederland van

 27. Cas

  Albert zou zonder Beau nooit succesvol geworden zijn met RTL Boulevard… kansloze nicht die geens de bronnen checkt voordat hij wat roept… Kijken wanneer hij weer gaat huilen als hij slechte recensies krijgt over zijn geproduceerde musicals… dan rept hij er met geen woord over in RTL Boulevard!

  Geef mij dronkorgel Bridget maar als deskundige naast Mister Postcodeloterij!

 28. Bram

  En nou sorry zeggen Albert en uitleggen dat je het verstand hebt van een rat met het syndroom van down en eigenlijk veiloig opgeborgen hoort te zitten… maar goed, heel Nederland en omstreken weet dat je dan weer veel te laf bent om je fout toe te geven en de wanhopig verbaasde onschuld uithangt… het ligt altijd aan een ander, toch Albert? Vanavond nog even weer wanhopig één van je musicals promoten in dat rioolrubriekje van je? Je weet wel, de enige producties waar je positief over kunt zijn.
  En nou sorry zeggen en vertel dan gelijk wanneer je eindelijk van die buis oprot, loser

 29. Marc E. Putto

  Wat zal Beau weer des duvels zijn op Verlinde.

 30. Jan

  @Robert
  Dat maakt het allemaal nog niet waar. Het is redelijk gebruikelijk dat er betaald wordt om in het publiek te zitten bij eenmalige of nieuwe tv-programma’s.

 31. edje

  Wanneer halen ze Kwalbert eens van de TV? Ik vond Boulevard met Beau altijd erg leuk. Sinds hij weg is kijk ik niet meer. Die Kwarbert is zooooo hypocriet!

 32. kampie

  @Jan-Joost: net alsof Nederland alleen maar de Randstad is …

 33. Braak

  Kwalbert is een akelige man, als ik burgemeester van Maastricht zou zijn zou ik van haar of hem gaan scheiden, je loopt toch voor lul met zo´n rotzak aan je arm op een receptie.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.