Twan Huys zet krat champagne op hoofd van Oprah

Twan Huys looft een fles champagne uit aan de persoon die Oprah Winfrey in zijn programma College Tour krijgt. Dat vertelt de presentator in KRO Magazine. Het is een droomgast voor Huys. “De redacteur die Oprah Winfrey binnensleept, krijgt een krat champagne van me. Verder zou ik heel graag Hillary Clinton willen hebben. We hebben dicht bij een opname met haar gezeten. Het lukte op een haar na. Nu zitten we achter J.K. Rowling aan, de schrijfster van Harry Potter“, zegt hij.

Iemand als Clinton is zeer geschikt voor een programma als College Tour, legt Huys uit in Veronica Magazine. “Er is geen vrouw ter wereld die eerst acht jaar lang mee heeft kunnen kijken met de machtigste man ter wereld als presidentsvrouw, om daarna senator te worden en toen minister van Buitenlandse Zaken.

Dat is een unieke combinatie van banen en posities en dat heeft haar natuurlijk een enorm inzicht gegeven in hoe de wereld werkt en grote wijsheid. Het moet geweldig zijn om zo iemand in je programma te ontvangen.

Maar Huys neemt ook genoegen met een Hollywood-ster. Zo noemt hij ook Angelina Jolie een droomgast. “Zij staat ook hoog op mijn lijst. Het is heel moeilijk haar in een programma te krijgen, maar ik denk niet dat het onmogelijk is.

Hij probeert potentiële gasten te imponeren. “We hebben een promotiefilmpje van College Tour waarin te zien is wie we eerder hebben uitgenodigd en als ze dat op het bureau van een personal assistent of van de gast zelf krijgen, zijn ze verkocht en willen ze meedoen.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen