‘Tv-kok Ramon Beuk hypocriete huilebalk’

Dagblad De Pers heeft geen goed woord over voor tv-kok Ramon Beuk. Hij is een hypocriet. Dat schrijft de krant op dinsdag. Beuk haalde vorig jaar in NRC Handelsblad flink uit naar tv-koks die met gesponsorde producten moeten werken. “Maar wat zien we nu? We zien Ramon Beuk in een internetcommercial met een hele gladde glimlach een fles champagne in de hand houden. Niet omdat hij die geweldig lekker vindt, maar omdat deze van Lidl is“, schrijft de krant.

Op de website van Lidl prijst hij vervolgens zijn gerechten aan. “Ramon Beuk, op de valreep, ben jij toch nog de meest hypocriete huilebak van het jaar 2011 geworden. Gefeliciteerd! Hé en stop je met dwangmatig mailen over je nieuwe boeken? We geloven je niet meer.

Beuk werd vooral bekend met het kookprogramma Born2Cook. Hij stopte ermee, omdat hij dingen moest ‘verkopen’ waar hij niet achter stond.

Dit jaar was Beuk nog te zien met Terug Naar Mijn Roti bij de NCRV.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen