Sophie Hilbrand twijfelt over toekomst bij BNN

Sophie Hilbrand heeft meer dan eens aangegeven zich niet te oud te voelen bij BNN, maar als in 2014 haar contract afloopt, gaat ze toch eens verder kijken. Dat vertelt de presentatrice in Televizier. Op de vraag of ze na het einde van haar contract nog een toekomst bij de omroep ziet, is ze duidelijk. “Ik denk het niet. Dan ben ik 39. Jeroen Pauw kwam ergens in z’n forties bij BNN, dus het moet geen excuus zijn, maar ik denk dat ik tegen die tijd wel verder ga kijken“, laat het BNN-gezicht weten.

Voorlopig is Hilbrand volop aan de bak voor BNN. Vanaf januari is ze te zien met Nu We Er Toch Zijn. “Dan neem ik in februari nog twee proefafleveringen op voor nieuwe programma’s, omdat ik in maart met zwangerschapsverlof ga. Als ik daarvan in juli terugkom, ga ik verder met Je Zal Het Maar Zijn.

Je Zal Het Maar Zijn is volgens Hilbrand op haar lijf geschreven. “Dat vind ik op dit moment het allerleukst; het is mijn kindje. In Je Zal Het Maar Zijn zit zo veel aandacht en research. Ik word er heel blij van.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen