RTL 5 verder met Expeditie Robinson

Foto: RTLHet tv-programma Expeditie Robinson keert ook in 2012 terug op televisie. RTL 5 heeft al een nieuwe reeks in de planning staat. Dat heeft het tv-station vrijdag laten weten in een persbericht. Presentator Eddy Zoëy deed donderdag aan het eind van de finale van de eerste celebrity-editie een kandidatenoproep. “Ben je nou een VIP en zie je dit en zeg je: dat overleven op een eiland is iets voor mij. Laat het ons dan weten en wie weet zit je in 2012 op een Robinson-eiland!“, zei hij.

De finale van Expeditie was donderdag goed voor ruim 1,3 miljoen kijkers. “De finale was in alle doelgroepen marktleider. In de core doelgroep van RTL 5, 20-34 jaar, was het zenderaandeel 27,4 procent en in de brede doelgroep 20-49 jaar werd 22,9 procent zenderaandeel behaald“, licht een woordvoerster toe.

Tanja Dexters ging met de hoofdprijs van 50.000 euro naar huis.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen