Robert ten Brink pakt flink uit op kerstavond

Foto: RTLRobert ten Brink belooft zijn kijkers flink uit te pakken met de kerstspecial van All You Need Is Love. De RTL 4-show neemt het zaterdagavond op tegen de kerstshow van Paul de Leeuw. “We pakken weer flink uit, hoor“, aldus Ten Brink in TROS Kompas. Het RTL-gezicht spreekt van een sprookjesachtige show. “We filmen elk jaar een buitenlands sprookje en dat is deze keer geschoten op de Noordkaap. Het is zó prachtig. Wie verwacht daar nu zijn liefde uit Nieuw-Zeeland te zien?

Natuurlijk gaat Ten Brink ook weer met zijn kerstbus door Nederland om geliefden te herenigen. “Doordat we al maanden van tevoren beginnen met de kerstspecial, ben ik ook al maanden van tevoren in de kerststemming. Als je bij ons de redactie op stapt, waan je je in een winter-wonderland, compleet met Bambi in de sneeuw.

Zoals elk jaar zit de presentator op kerstavond met zijn gezin voor de buis. “De All You Need Is Love-kerstspecial hoort zeker bij mijn ultieme kerstgevoel. Op kerstavond wordt het hele gezin geacht thuis te zijn. Dan kruipen we lekker met stokbrood en Franse kaasjes voor de tv. Dan is het voor mij pas echt Kerstmis.

Ik kan na twintig jaar zeggen dat dit programma het allerleukst is om te maken. Verreweg”, besluit de tv-coryfee.

All You Need Is Love is om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen