Paul, Matthijs en Youp vieren oudejaarsavond

Foto: Frank RuiterNederland 1 zet zaterdag grootheden Paul de Leeuw, Matthijs van Nieuwkerk en Youp van ’t Hek in om de kijker te vermaken op oudejaarsavond. Met een speciale Pau!l, De TV Draait Door en de oudejaarsconference De Tweede Viool mikt de zender op een miljoenenpubliek. De drie nemen het onder meer op tegen Marco Borsato en Ik Hou Van Holland op de tweede zender van het land RTL 4. SBS 6 komt met de conference van Beau van Erven Dorens en het Staatsloterij Oudejaarsfeest.

De strijd op oudejaarsavond werd vorig jaar gewonnen door Ik Hou Van Holland met twee miljoen kijkers, maar toen waren Paul de Leeuw en Youp van ’t Hek er niet. In de jaren dat Van ’t Hek een oudejaarsconference maakte, was hij de grote winnaar van de avond. De laatste drie conferences trokken tussen de 2,5 en 3,2 miljoen kijkers.

Waar Paul en Matthijs voor de publiciteitsfoto voor oudejaarsavond gezellig aan een tafel zaten, lagen de twee recentelijk nog met elkaar in de clinch. En dat is ook collega Youp niet ontgaan. “Syrië brandt, Libië likt z’n wonden en er zijn volwassen mensen die me serieus de vraag stellen wat ik vind van de vermeende ruzie tussen Paul de Leeuw en Matthijs van Nieuwkerk. Dat vind ik echt bespottelijk. Over dit soort dingen gaat de oudejaarsconference. Die gekte, die twitteridioterie.

Over de concurrentie maakt Youp zich niet zo druk. “Ja, ik krijg op oudejaarsavond concurrentie van Beau. Beau is lief, ik spreek hem wel eens. Mijn vorige huis was recht tegenover zijn huis. We kennen elkaar, we mogen elkaar zeer“, besluit hij in Veronica Magazine.

Pau!l is om 20.25 uur te zien op Nederland 1, gevolgd door De TV Draait Door om 21.35 uur, De Tweede Viool om 22.15 uur en Pau!l & Nieuw! om 23.35 uur.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen