Mond Henny Huisman valt open van Menno Bentveld

Henny Huisman vindt dat Menno Bentveld het zeer goed heeft gedaan als vervanger van Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. Dat zegt de tv-coryfee in VARAgids. Bentveld verving Van Nieuwkerk begin december, omdat hij thuis zat vanwege griep. “Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door is natuurlijk ongeëvenaard. Hoewel. Ineens zat daar Menno Bentveld. Mijn bek viel open, wat deed hij dat goed“, zegt de presentator, die nog altijd hoopt op een tv-comeback.

Andere goede presentatoren vindt hij Clairy Polak (‘top’), Pieter Jan Hagens (‘geweldig’) en Peter van Ingen (‘vakman’). “EenVandaag-presentator Bas van Werven vind ik erg goed. Mooie stem en sympathieke uitstraling. Dat geldt ook voor Roland Koopman van RTL Z Nieuws.

Tot slot prijst hij Carlo Boszhard. “Carlo Boszhard is een soort dokter, een tv-dokter. Carlo heeft zó veel verstand van tv.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen