Matthijs van Nieuwkerk niet in De Wereld Draait Door

Matthijs van Nieuwkerk is de rest van de week niet te zien in De Wereld Draait Door. Hij is geveld door de griep en wordt vervangen door Menno Bentveld. Dat heeft de VARA laten weten. Tijdens de uitzending van maandag werd Van Nieuwkerk plotseling onwel en moest overgeven. Zijn tafelheer Jan Mulder viel even in. “Matthijs voelde zich de hele week al niet lekker en moest maandag de uitzending even onderbreken. Hij zal de rest van de week gebruiken om uit te zieken“, aldus de VARA.

De Wereld Draait Door werd op dinsdag en woensdag wel gewoon gepresenteerd door Van Nieuwkerk. Hij vertelde dinsdag dat hij weer was opgeknapt. “Ik ben voor de zekerheid even naar de dokter gegaan. Hij zei na een paar testjes dat ik kerngezond ben.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen