Marc-Marie begrijpt niets van mediaheisa Ajax

Marc-Marie Huijbregts vindt het onvoorstelbaar hoeveel aandacht de media besteedt aan de perikelen bij Ajax. Dat vertelde de cabaretier vrijdag in De Wereld Draait Door. Het interesseert Huijbregts weinig. “Het is een heel erg blank hetero-probleem en daar zitten wij al weken naar te kijken. Mij interesseert het niet. Het is een voetbalclub. Een vóetbalclub! Met wat problemen. Als het bij het Nationaal Ballet was, zouden ze niet zo moeilijk doen. Ik vind het ongelooflijk.”

Huijbregts vindt verder dat bestuurslid Johan Cruijff wordt verheerlijkt door de media. “We hebben met Johan Cruijff, door mensen zoals jij, een monster gecreëerd“, zei hij tegen presentator Matthijs van Nieuwkerk.

Hij vervolgt: “Dat is een man die denkt dat elk woord wat uit zijn mond komt een klompje goud is dat gewogen moet worden. Van: doe er je voordeel mee, ik geef het de wereld. Kom zeg!

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen