Carlo en Irene minstens tot 2016 bij RTL 4

Foto: RTLCarlo Boszhard en Irene Moors hebben een nieuw contract getekend bij RTL . Het gaat om een overeenkomst tot 2016. Dat heeft RTL laten weten. Het succes- volle televisieduo is al sinds 1991 te zien bij de zender. “Ik vind het geweldig om het tv-huwelijk met Irene, dat ons zo dierbaar is, voort te kunnen zetten. Ik ben ook erg blij met RTL waar we een zeer goede band mee hebben. We kunnen alles bespreken, krijgen kansen en kunnen telkens nieuwe stappen zetten“, zegt Boszhard.

Ook Moors is blij met de langdurige overeenkomst. “Als je al zo lang samen gelukkig bent, dan heb je een goed huwelijk. Dat geldt zowel voor mijn werkrelatie met Carlo, als voor mijn samenwerking met RTL 4. Ik ben blij dat we de huidige successen kunnen voortzetten en daarnaast ook de kans krijgen om weer nieuwe uitdagingen aan te gaan.

De presentatrice vindt haar werk nog altijd uitdagend. “Jezelf blijven vernieuwen is belangrijk . Maar dan heb je wel een zender nodig die je daarvoor de kans geeft. Ik zie mijn tv toekomst vol vertrouwen tegemoet en heb er ontzettend veel zin in.

Erland Galjaard, de programmadirecteur van RTL 4, ziet zijn succesvolle tv-duo graag blijven. “Carlo en Irene zijn zeer getalenteerd en met hun ruim twintig jaar ervaring als programmamakers durven ze keer op keer hun nek uit te steken, hetgeen resulteert in bijzonder mooie en succesvolle producties. Zij spelen dan ook een belangrijke rol binnen RTL 4 en zullen dat blijven doen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen