Kim Holland maakt kans op Loden Leeuw

Kim Holland is dit jaar genomineerd voor de Loden Leeuw Persoonlijkheidsprijs, een prijs die jaarlijks door Radar wordt uitgereikt voor meest irritante bekende Nederlander in een reclame. Dat heeft presentatrice Antoinette Hertsenberg maandag bekendgemaakt in Radar. Holland was enige tijd op televisie te zien in een commercial van het mobiele telefonie-merk Simpel. De pornoster opent hierin met schorre stem de deur voor een loodgieter, waarna de pay-off ‘bel je schor’ klinkt.

Er zijn nog vier andere BN’ers genomineerd. Jochem van Gelder maakt kans met zijn spotje voor Dash, Robert Kranenborg dingt mee met zijn Delta Lloyd-spot, Raemon Sluiter met de Head & Shoulders-reclame en men kan ook stemmen op de reclame die Johan Derksen voor de Nederlandse Energie Maatschappij maakte.

Ook de genomineerden voor de Loden Leeuw voor de meest irritante reclame zijn bekend. Kanshebbers zijn KFC, Hellama Koekjes, Amstel, Plus en Zalando.

Antoinette Hertsenberg maakt de winnaars bekend in de uitzending van 9 januari. De kijker thuis kan tot en met 8 januari stemmen via internet.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen