‘Henk Bleker in Pauw & Witteman tv-hype van 2011’

Staatssecretaris Henk Bleker heeft met het schrijven van een briefje aan asielzoeker Mauro in Pauw & Witteman gezorgd voor de tv-type van 2011. Dat oordeelt De Volkskrant. Zelden was een tv-moment zo tenenkrommend, vind het dagblad. “Feilloos registreert de camera het schrijven dat naar de jongen wordt toegeschoven: ‘Als je (met je moeder) meewilt naar FC Twente – PSV, dan kan dat!’ Mooi niet, reageert Mauro direct. Compleet verbouwereerd bleven we achter“, aldus de krant.

Op plaats twee staat de zieke Matthijs van Nieuwkerk, die heel Twitter op zijn kop zette toen hij plots uit beeld verdween bij De Wereld Draait Door om over te geven. “De hype is een feit, waarna in roddelbladen en -kranten nog weken lustig wordt gespeculeerd over de ‘oververmoeide, hardwerkende, soms onredelijke en dus aan-een-vakantie-toezijnde’ toppresentator.

Op nummer drie staat de opkomst van realityster Britt Dekker, gevolgd door de commotie over de tv-show van Paul de Leeuw op vier. De top vijf wordt afgesloten door de tv-ruzie tussen Peter R. de Vries en Sven Kockelmann.

 

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen