Gordon ziet af van deelname aan Songfestival

Foto: Nick van OrmondtGordon en zijn zanggroep LA The Voices doen niet mee aan het Nationaal Songfestival 2012. Ze trekken zich vrijwillig terug. Dat heeft de manager van de groep vrijdag laten weten. Frontman Gordon is teleurgesteld, maar ook blij. “Gelet op de vele activiteiten in binnen- en buitenland in 2012 paste meedoen aan de competitie niet meer in ons schema. Ook de verlate bekendmaking wie wel en wie niet meedoen, hebben niet bijgedragen tot een ander resultaat“, legt de zanger uit.

Dit jaar mocht iedereen zich aanmelden voor het Nationaal Songfestival. De TROS maakt pas in januari, een maand later dan gepland, bekend wie mogen optreden tijdens het muziekfestijn in februari. “Ik wilde een wereldact in elkaar zetten en daar was tijd voor nodig, dat had ik nooit in een paar weken kunnen doen“, zegt Gordon.

Gordon wil geen half werk afleveren. “Als ik nog een keer het songfestival zou doen moest het goed zijn en dat kon ik nu niet garanderen. En dan moet je het dus niet doen. Onze agenda is met de komende tour overvol, ik wens alle kandidaten alvast veel succes!

LA The Voices had  twee liedjes ingestuurd: Nothing is gonna stop me now en All over the World.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen