Frans Bauer vindt Ron Brandsteder kinderachtig

Foto: TROSFrans Bauer vindt het jammer dat Ron Brandsteder recentelijk heeft uitgehaald naar zijn programma Bananasplit. Dat vertelt de zanger in Story. Bauer vindt het niet collegiaal dat Brandsteder riep dat de tv-show ‘diep gezonken’ en ‘humorloos’ is. “Het is jammer dat hij zo kinderachtig reageert. En dat zeker voor iemand die Laat Ze Maar Lachen heeft gepresenteerd. Toen ik Ron tegenkwam bij Life 4 You was er niets aan de hand. Ik begrijp dan ook niet waar dit nu ineens vandaan komt.”

Een aantal maanden geleden haalde Bananasplit een mislukte, nooit uitgezonden grap met Brandsteder uit. Hij reed boos weg en kwam er pas later achter dat het tv-opnames waren. “En dat terwijl de grap die wij in gedachten hadden voor Ron, nog niet eens was begonnen. We zaten zelfs nog in het voortraject.

Volgens Brandsteder is het niet meer het Bananasplit van vroeger. “Dat hij vindt dat de show dieper is gezonken dan ooit en humorloos zou zijn, daar ga ik niet eens op in. Met dat soort opmerkingen kan ik niets. En als ik kijk naar de kijkcijfers, lijkt het me toch dat het publiek er anders over denkt“, besluit Bauer.

 

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen