Expeditie Robinson-vips krijgen altijd betaald

Foto: RTLDe bekende kandidaten uit Expeditie Robinson krijgen altijd geld mee naar huis, zelfs als ze vroegtijdig opstappen. Dat zegt Patrick Martens, deelnemer in de vorige serie, in Weekend. Hoeveel wordt betaald, mag Martens niet zeggen. “Hoe verder je komt, hoe meer je verdient. Als je de samensmelting haalt krijg je een zeker bedrag, en daarnaast krijg je per uitzending een bedrag. Die bedragen zijn geheim. Als je er eerder uit gaat of zelf opstapt, krijg je startgeld. Je krijgt altijd betaald.

Er is tijdens de expeditie niets moois opgebloeid tussen kandidaten. “Tsja, je neemt geen douche, je poetst je tanden niet, je wist je niet, je staat je in de zee schoon te spoelen; mensen worden er niet aantrekkelijker op op zo’n eiland, kan ik je vertellen. Het laatste waar je aan denkt is seks, dat schakel je meteen uit. Je hebt andere prioriteiten.

De acteur heeft geen hekel gekregen aan andere kandidaten. “Ik ergerde me wel aan bepaalde mensen, maar dat was in het spel; ik kan waarschijnlijk prima een biertje met ze drinken in de kroeg. Maar een reünie komt er vooralsnog niet. Ik ben zelf niet zo goed in dingen organiseren, maar Sascha Visser, Sylvia Geersen en Do spreek ik nog wel eens.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen