Chantal Janzen: ‘Ik wil niet zo’n Pia Douwes zijn’

Chantal Janzen is een musicalster, maar als presentatrice van Sunday Night Fever wil ze niet de kritische professional uithangen. “Ik wil de kandidaten geen tips vanuit mezelf geven, dan vind ik mezelf zo’n Pia Douwes“, vertelt ze in Veronica Magazine. Haar rol in de tv-show, die zaterdag begon op RTL 4, beperkt zich tot het presenteren. “Ik heb dus gelukkig geen stem in de keuze wie uiteindelijk de winnaar wordt. Ik loop daar ook niet met zo’n waggelkont als moeder de gans rond.

Sunday Night Fever is de zoektocht naar de hoofdrolspeler van de nieuwe musical Saturday Night Fever. Het is het vervolg op de AVRO-shows Op Zoek Naar. “Net als bij de AVRO zoeken wij naar een hoofdrolspeler voor een musical, maar er zijn genoeg verschillen, bijvoorbeeld de rol van de coaches. Op het moment dat ik bij RTL tekende, wist ik nog niet dat deze show daar zou belanden. Natuurlijk vond ik het wél een leuke verrassing!

Door het stoppen van Op Zoek Naar zit presentator Frits Sissing nu weer bij Opsporing Verzocht. “Ik ken Frits erg goed en hij zal de laatste zijn die hier iets over zegt. Zo gevoelig ligt het volgens mij ook niet. Die zit echt niet te huilen hoor.

Sunday Night Fever is om 21.40 uur te zien op RTL 4. De show trapt af met één auditie-aflevering. Zondag begint een serie liveshows.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen