Britt en Ymke onder contract bij RTL 5

Britt Dekker en Ymke Wieringa hebben een contract getekend met RTL 5. Hierdoor zijn zij exclusief aan de zender verbonden. Dat heeft RTL donderdag laten weten. Op dit moment werkt RTL 5 aan een aantal formats die goed bij Britt en Ymke passen. “Ik heb vandaag mijn eerste contract ooit getekend en vind het heel cool dat dat bij een groot bedrijf als RTL is. Ik heb ontzettend veel zin om voor RTL 5 op pad te gaan en ik kan al helemaal niet wachten om dat met Ymke te doen“, zegt Britt.

Ymke is even enthousiast als Britt. “Ik ben nu eindelijk geen kandidaat meer en mag zelf gaan meepraten over de programma’s waar ik in zit. Britt en ik zijn hele goede vriendinnen van elkaar dus om met haar op pad te gaan, wordt een feest.

Paul Cormont, zenderdirecteur van RTL 5, wil komend jaar veel programma’s met het duo uitzenden. “Britt en Ymke waren voor de kijker natuurlijk al verbonden aan RTL 5 en ik ben blij dat het nu ook officieel is geworden. Britt en Ymke vallen op door hun bijzondere blik op de wereld, hun authenticiteit en onbevangenheid. Dat gaan we terugzien in de programma’s die we met hen gaan maken. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat weer erg leuk gaat worden.

Britt en Ymke werden bekend door het programma Take Me Out. Later deden ze samen mee aan de realityshow Echte Meisjes in de Jungle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen