Beau van Erven Dorens biedt excuses aan

Foto: RTLBeau van Erven Dorens heeft in de radioshow van Edwin Evers zijn excuses aangeboden voor hoe hij zich heeft misdragen in de radioshow van Ruud de Wild. Dat was donderdag te horen in de live-uitzending van Evers. Van Erven Dorens dreigde De Wild tanden uit zijn mond te slaan. “Wat een rel weer, hè. Ik schaam me er wel een beetje voor hoor, voor de woorden. Er zit gewoon ergens diep in mij een pitbull. Als ik me dan verneukt voel, ga ik er bovenop“, legt de SBS-presentator uit.

Live op de radio liet Van Erven Dorens zijn woede blijken. “Ik wilde hem gewoon op zijn nummer zetten. Ik sta er nog steeds achter, maar toen ik er in zat kreeg ik de smaak te pakken en heb ik me overschreeuwd. Ik raakte behoorlijk opgewonden in de emotie. Ik dacht: Ruud, nu zul je hem krijgen ook. De woorden die ik gebruikt heb, zijn echter niet slim.”

Inmiddels is hij gekalmeerd. “De conclusie is dat ik me totaal overschreeuwd heb. Daar bied ik mijne excuses voor aan. Dat neemt niet weg dat ik het onaardig vind dat Ruud me op deze manier behandelt. Daar had ik helemaal niet op gerekend. Ik hoop dat het over is. Ik had het nooit op de radio moeten doen. Dat is gewoon stom natuurlijk.”

Mogelijk zit Van Erven Dorens donderdag weer in de radioshow van De Wild. “Ik hoop dat ik daar gelegenheid toe krijg. Ik vind het nog steeds een rotstreek, maar aan de andere kant heb ik me totaal misdragen. Dat wil ik even rechtzetten.”

De Wild volgt Van Erven Dorens tijdens de voorbereidingen op zijn oudejaarsconference op SBS 6. Dinsdag maakte De Wild in zijn radioshow grappen over de humor van de tv-host. Van Erven Dorens hoorde dat via via en ontplofte in woede.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen