Winfried Baijens haalt online naar tv in 24/7

Foto: BNNWinfried Baijens gaat voor BNN en VARA twee keer per week het tv-programma 24/7 aan elkaar praten. Hierin laat hij de kijker zien wat er allemaal gebeurt op het internet. Dat hebben de omroepen laten weten. Baijens krijgt in de tv-show hulp van zijn redacteuren Zarayda Groenhart, Harm Teunisse, Arco Gnocchi en Tim Hofman. “Het programma is een fikse uitdaging, want vat een dagje online media maar eens samen in een half uur tv“, vertelt de presentator, die eerder voor de NOS werkte.

Er kan van alles voorbij komen op het gebied van online, legt BNN uit. “Nieuws, lifestyle, ontwikkelingen op het web, de nieuwste gadgets en meest opvallende filmpjes van de dag. Hoeveel youtubeviews krijg je met het opdrinken van een muizensmoothie? Hoe versier je een BN’er via social media? Wie zijn die Avatar-achtige mensen in de jungle van Costa Rica? En is er al een Arabische herfst op komst?“, somt een woordvoerder op.

24/7 is vanaf 14 november elke maandag en vrijdag om 23.05 uur te zien op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen