Winfried Baijens haalt online naar tv in 24/7

Geplaatst op wo 09 nov 2011 om 10:44

Foto: BNNWinfried Baijens gaat voor BNN en VARA twee keer per week het tv-programma 24/7 aan elkaar praten. Hierin laat hij de kijker zien wat er allemaal gebeurt op het internet. Dat hebben de omroepen laten weten. Baijens krijgt in de tv-show hulp van zijn redacteuren Zarayda Groenhart, Harm Teunisse, Arco Gnocchi en Tim Hofman. “Het programma is een fikse uitdaging, want vat een dagje online media maar eens samen in een half uur tv“, vertelt de presentator, die eerder voor de NOS werkte.

Er kan van alles voorbij komen op het gebied van online, legt BNN uit. “Nieuws, lifestyle, ontwikkelingen op het web, de nieuwste gadgets en meest opvallende filmpjes van de dag. Hoeveel youtubeviews krijg je met het opdrinken van een muizensmoothie? Hoe versier je een BN’er via social media? Wie zijn die Avatar-achtige mensen in de jungle van Costa Rica? En is er al een Arabische herfst op komst?“, somt een woordvoerder op.

24/7 is vanaf 14 november elke maandag en vrijdag om 23.05 uur te zien op Nederland 3.
12 Reacties op “Winfried Baijens haalt online naar tv in 24/7”


 1. Eduardus

  Tot nu toe flopt elke samenwerking van BNN en VARA…dit programma moet wel hele goede redacteuren hebben anders is het toch vaak mosterd na de maaltijd omdat je de content al online hebt gezien. De website is al online en beloofd helaas niet veel goeds, daar worden de onderwerpen namelijk behandeld met uberhip taalgebruik

 2. Koekerd

  Maar gelukkig zijn die redacteuren heel erg goed!

 3. RonaldL

  Oh leuk… internet kijken op tv…

 4. 3mma

  Die Tim is wel een lekkertje!

 5. Basverdrie

  JA INDERDAAD EDUARDUS!!1! ze kunnen misschien beter schrijven alsof het voor de Volkskrant is, spreek je tenminste een breed publiek aan! ja toch! ja!

 6. Tim

  Die Tim wordt onderbetaald. Dit is een feit. Binnen een jaar of vier eet die knul Matthijs van Nieuwkerk op. Dit is niet geschreven door Tim.

 7. Dingen en zo

  Dus 24/7 is, in tegenstelling tot de naam beweert, slechts een uur per week op TV en gaat herhalen wat die week al op het internet te lezen en zien was? Eigenlijk een soort krant dus. Maar dan op TV.

 8. Eduardussss

  Tot nu toe flopt elke flipsieblopsie tussen de PRR en de WOP…dit wlemanska moet wel erg floepie kremateuren hebben anders is het toch vaak lobster na de staalpijp omdat je de komtent al opleip hebt gepiept. De glepstrijk is al opleip en blafoopst niet veel wlots, daar worden de knalbofsels namelijk befloezeld met uberhip blaatgeluid.

 9. Joost

  Gedoemd om te mislukken. Een samenvatting van internet werkt niet op tv, simpel weg omdat tv geen internet is. Aan de site te zien lopen ze sowieso alweer een week achter met het merendeel wat ze posten, is het niet compleet en het taalgebruik is al helemaal te triest voor woorden.
  Neem nou het stukje over lege tenten bij occupy en de fotoserie die het van binnen laat zien, neem dan gelijk het bewijs mee dat de beelden van de flir camera niet te gebruiken zijn om aan te tonen dat de tenten leeg zijn: http://www.youtube.com/watch?v=aBYAUl4O5v4 Zoals je kan zien kan je dat helemaal niet met zo’n camera zien.

  Als je dus een samenvatting van het internet wil geven, zorg dan wel dat je volledig bent. Anders ben je gewoon weer het zoveelste blogje wat tracht een overzicht te geven, maar te kort schiet.

 10. Alex Donkers

  Ik hoop dat ie laat zien wat er allemaal op Uitzending Gemist gebeurt.

 11. Rob Geuskamp

  http://247.bnn.nl/artikel/50/24-7-n-al-te-hip-voor-de-interwebs

 12. Anoniem

  Ik glij op die Arco

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.