Linda de Mol neemt Duitse tv-show op in Nederland

Foto: Roy BeuskerLinda de Mol hoeft voor haar comeback op de Duitse televisie niet de grens over. Ze gaat haar programma The Winner Is presenteren vanuit Nederland, in de studio waar ook de Nederlandse versie met Beau van Erven Dorens zal worden opgenomen. Dat zegt De Mol bij Novum. Bussen met Duits publiek zullen voor de opnames naar Nederland afreizen. “Het zou zomaar kunnen dat ik een Duitse show presenteer en ik ’s avonds om acht uur thuis op de bank zit“, vertelt de presentatrice.

De RTL 4-ster is er blij mee. “Hoe kom je aan die luxe? Dat heb ik destijds ook gedaan met Traumhochzeit. Dat werd in Nederland opgenomen en dan kwamen er bussen vol met Duits publiek naar Nederland, omdat het uiteindelijk goedkoper was om alles naar Nederland te halen, in plaats van het decor in Duitsland op te bouwen.”

The Winner Is, een tv-format van John de Mol waarin zangtalenten om één miljoen euro strijden, wordt opgenomen in maart. “Ik heb natuurlijk gewoon mijn vaste verplichtingen en ik zag in mijn agenda dat ik de hele maand maart geen opnames had, dus het kon. Als het niet gekund had, had ik het niet gedaan.

De Mol maakt zich niet druk om Sylvie van der Vaart, de andere Nederlandse vrouw die momenteel groot is bij de oosterburen. “Wat een gekke gedachte dat je je druk moet gaan maken of je links of rechts wordt ingehaald door andere mensen. Als het zo is, dan merk ik het wel. Dan zul je daar je consequenties uit moeten trekken. Jaloezie is verspilde energie.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen