Voetbal International verbreekt kijkcijferrecord

De RTL 7-talkshow Voetbal International heeft opnieuw het eigen kijkcijferrecord gebroken. Er stemden maandag 913.000 kijkers af op de winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2011. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het vorige record werd gevestigd op 29 augustus, toen 872.000 mensen inschakelden. De nieuwe kijkcijferpiek is mogelijk te danken aan het feit dat de veelbesproken Johan Cruijff inbelde om ruimschoots in te gaan op de ontwikkelingen bij Ajax.

RTL is blij met het record van maandag. “In de doelgroep van de enige echte mannenzender van Nederland, Mannen 20 – 49 jaar, resulteerde dit in een zenderaandeel van 19,7 procent“, zegt een woordvoerder.

Afgelopen vrijdag werd al de best bekeken vrijdagavonduitzending van de talkshow gescoord met 744.000 kijkers. Toen was Ajax ook al onderwerp van gesprek, met als gasten ex-Ajax-speler Keje Molenaar en Maarten van Rossem.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen