Uit De Kast en Het Familiediner naar Duitsland

De tv-programma’s Het Familiediner van de EO en Uit De Kast van de KRO zijn verkocht aan Duitsland. Dat heeft producent Skyhigh TV laten weten. Het Familiediner, dat in Nederland door Bert van Leeuwen gepresenteerd wordt, komt volgend jaar op de buis bij het commerciële Sat. 1. Arie Boomsma ziet de Duitse versie van ‘zijn’ Uit De Kast in première gaan op het eveneens commerciële RTL 2. De productie van beide televisieprogramma’s is inmiddels gestart.

Het programma Uit De Kast is ook al verkocht aan België. De grootste commerciële zender van België, VTM, zal een reeks afleveringen met Vlaamse jongeren op de buis brengen. Het programma is daar al in productie en zal in 2012 op de buis komen.

De nieuwe Nederlandse reeks van Uit De Kast start op 27 december op Nederland 3. Er komen zes nieuwe afleveringen.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen