Peter van der Vorst voor het eerst boven twee miljoen

Peter van der Vorst heeft voor het eerst met een eigen programma meer dan twee miljoen kijkers weten te boeien. Een nieuwe aflevering van Van der Vorst ziet sterren trok vrijdagavond ruim 2,1 miljoen kijkers, een record. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Van der Vorst is bijzonder verheugd met de hoge kijkcijfers. “2.142.000 kijkers en 47 procent marktaandeel in de doelgroep. Ben er stil van. En dat gebeurt niet snel. Dank aan de gasten en jullie weer voor het kijken“, twittert hij.

In de vijfde aflevering van dit seizoen had Van der Vorst een gesprek thuis bij Isa Hoes. Daarnaast sprak hij met de bekende Amerikaanse zanger Barry Manilow. Het RTL 4- programma stond direct na kijkcijferhit The Voice of Holland geprogrammeerd.

De op een na best bekeken Van der Vorst ziet sterren ooit was in oktober 2010. Toen keken 1,9 miljoen kijkers naar interviews met Bridget Maasland en Roel van Velzen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen