Chris Zegers mogelijk vaker in 3 Op Reis

Chris Zegers sluit niet uit dat zijn een- malige optreden in het programma 3 Op Reis een vervolg krijgt. Mogelijk gaat hij in het voorjaar opnieuw op pad. Dat zegt de presentator in BN DeStem. Zegers voelt zich thuis bij 3 Op Reis, waar veel oud-collega’s werken. “Veel mensen van dat programma werkten ook aan RTL Travel. We delen dezelfde bloedgroep. Ik blijf altijd reizen. Als je in een bandje zit kun je stoppen omdat de brandstof op is, maar daarmee dooft je liefde voor muziek toch niet?

Voorlopig blijft Zegers even thuis. Hij verwacht rond Kerst zijn eerste kindje. “Dat is het mooiste dat ik in mijn leven ga meemaken, als ik mag geloven wat anderen daarover zeggen. Ik kijk er enorm naar uit. De komende vier maanden hou ik alles vrij om dit bewust te kunnen beleven.

Een leven als reispresentator is volgens Zegers best te combineren met het gezinsleven. “Welnee, het is om te beginnen een misvatting dat je als reispresentator altijd weg bent. Natuurlijk waren er in die acht seizoenen dat ik dat programma maakte wel jaren dat ik zeven maanden weg was, maar het waren er ook regelmatig drie.

Voor 3 Op Reis bracht hij een bezoek aan Argentinië en Bolivia. “Ik ervaar een dag uit het leven van een mijnwerker in een mijn waar nu voornamelijk zink wordt gedolven. Zestig meter de diepte in, misschien wel het meest ongezonde werk ter wereld. De gemiddelde levensverwachting van die mannen is 43 jaar. Kun je je dat voorstellen?

3 Op Reis met Zegers is zondag om 19.50 uur te zien op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen