Mark Rutte doet mee aan tv-show College Tour

Foto: Nick van OrmondtMinister-president Mark Rutte heeft de uitnodiging geaccepteerd om te gast te zijn in het programma College Tour. Hij laat zich op maandag 19 december interviewen door 500 studenten en presentator Twan Huys. Dat heeft omroep NTR laten weten. De studenten mogen de premier zowel bevragen over zijn werk als over zijn privéleven. De opnames vinden plaats in Leiden en de uitzending op televisie is een dag na de opnames, namelijk op 20 december op Nederland 3.

Een maand voor de opname met premier Rutte is er ook een uitzending van College Tour. Op 20 november wordt College Tour met de Britse excentrieke zakenman Richard Branson uitgezonden, om 20.00 uur op Nederland 3.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen