Ouders Albert Verlinde op tv bij Omroep MAX

Foto: Nick van OrmondtOmroep MAX komt met een nieuw pro- gramma waarin de ouders van bekende Nederlanders centraal staan. Voor ‘De Ouders Van’ is de omroep onder meer op bezoek gegaan bij de ouders van Albert Verlinde. Dat heeft hij laten weten op Q-music. Verlinde is enthousiast. “Het ligt zo voor de hand om dat te doen, om gewoon eens een programma te maken waarin je de ouders van bekende Nederlanders volgt. Ze zijn ook onder meer bij de ouders van Michael Boogerd thuis geweest.”

Het programma maakt een portret van de ouders in kwestie. “Dan volgen ze ouders in iets wat bijzonders is in wat hun zoon of dochter doet. Je ziet hoe die ouders zijn, of ze plakboeken hebben en hoe trots ze zijn. Mijn ouders zitten op een wolkje.”

Er komen in het voorjaar van 2012 zes afleveringen van De Ouders Van op de buis.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen