New Chick Kirsten wilde in Oh Oh Cherso

Foto: Theo MeijerKirsten Kieviet, deelneemster aan de RTL 5-soap New Chicks, had zich eerder ook al ingeschreven voor het programma Oh Oh Cherso. Dat vertelt Kievit in BN DeStem. Kieviet is door haar inschrijving voor Oh Oh Cherso uiteindelijk bij New Chicks terechtgekomen. “Ik had me voor de grap al eerder opgegeven voor een ander programma: Oh Oh Cherso, maar dat leek me uiteindelijk toch niets. Dus stond ik in het bestand van producent Eyeworks. Door hen ben ik benaderd“, vertelt de realityster.

Oh Oh Cherso en New Chicks behoren tot hetzelfde genre. Toch is er volgens Kievit wel verschil. “Bij Oh Oh Cherso hadden ze allemaal al van tevoren een imago. Dit zijn gewoon vijf meisjes die elkaar niet kennen. Ik heb het niet speciaal voor het daten gedaan, dat was bijzaak. Het leek me gewoon wel een leuke uitdaging.

Dinsdagavond was de eerste uitzending van New Chicks. “Ik ben echt mezelf. Ik kreeg ook alleen maar berichten van vriendinnen: “Kirst, zo ben jij echt!”. Ook mijn ouders vonden het superleuk. Eerst zagen ze er wel een beetje tegenop maar nu niet meer.

Ze is niet bang voor een negatief imago. “Van vrienden en bekenden krijg ik alleen maar positieve reacties. En de rest, die ken ik toch niet. Laat ze maar denken wat ze willen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen