Gordon boos weg bij ‘grafstation’ 100%NL

Foto: William RuttenGordon is woensdag boos weggelopen bij radiozender 100%NL. De zanger werd uitgenodigd om zijn twintigjarig jubileum te vieren en maakte twee uur tijd voor het station, dat vervolgens geen hits van Gordon draaide. Een ‘grafradiostation’, vindt Gordon. “Ik heb twintig jaar carrière, veertien cd’s gemaakt en 150 liedjes. Daar kun je toch een paar leuke uren radio mee vullen? Ik voelde me diep beledigd. Ik heb al zo weinig tijd, kom speciaal voor hen daarheen en doe heel veel voor ze.

Na twintig minuten is Gordon weggegaan. “Ik dacht: wat doe ik hier? Ik ga toch niet naar de muziek van een ander luisteren als we het over mijn carrière hebben, of zit ik daar nu volledig naast? Ik wilde dat twintigjarig jubileum niet eens vieren. Het is niet goud of zilver. Het is volgens mij rubber.

De dj van 100%NL riep na het weglopen dat Gordon het druk had en dat ze het snel inhalen. “Dat is absolute onzin. Ik begrijp wel waarom ze dat roepen, namelijk omdat ze zich doodschamen over hoe dit gelopen is.”

En de hele dag hoor je Jan Smit, Nick & Simon en ga maar verder. Maar Los Angeles The Voices moet je met een zaklamp zoeken op die zender.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen