National Geographic-held Cesar Millan naar Nederland

Hondenfluisteraar Cesar Millan, bekend van de show Dog Whisperer op National Geographic Channel (NGC), komt naar Nederland. Hij geeft op 21 mei 2012 een optreden in Ahoy’ Rotterdam. Dat heeft NGC donderdag laten weten. De zender verwacht veel van de kaartverkoop, die zaterdag start. “Dat hij ook in Nederland veel fans heeft mag duidelijk zijn: eerder dit jaar gaf Cesar Millan maar liefst drie razendsnel uitverkochte shows in de Heineken Music Hall“, zo laat een zegsvrouw weten.

Millan zal in Rotterdam aan zijn publiek laten zien hoe de wereld er door de ogen van een hond uitziet. “En hij laat zien hoe alledaagse bezigheden kunnen uitgroeien tot gedragsproblemen. Ook demonstreert Cesar met behulp van state-of-the-art multimedia het belang van energie en leiderschap in de praktijk met een aantal vooraf geselecteerde honden en hun baasjes“, aldus de woordvoerster.

Kaarten zijn verkrijgbaar van 42 tot 104 euro.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen