Martijn Krabbé: ‘Uit voorzorg veel hooi op vork’

Foto: Roland J. ReindersMartijn Krabbé neemt bewust veel hooi op zijn vork als het om zijn tv-werk gaat. Hij is bang anders zonder programma te komen zitten. Dat zegt de RTL 4-coryfee in Veronica Magazine. Krabbé heeft met titels als Krabbé staat op straat, The Voice, Uitstel van executie en X Factor genoeg te doen. “Succes is niet eeuwig durend en dit zijn de jaren waarin ik het moet doen. Eén programma presenteren heb ik altijd een risico gevonden. Er moet maar net weer iets anders zijn als dat programma over is.

Toch betaalt de presentator er wel een prijs voor. “Het enige wat wél lastig is en wat ik steeds moeilijker vind, is dat de schoolvakanties van mijn kinderen er vaak bij inschieten. Vandaar dat er af en toe even een goedmakertje is, zoals even een paar dagen vrij nemen om met een van mijn zoons naar Disneyland te gaan. Gelukkig hebben ze er thuis allemaal begrip voor.

Hij vindt het een kick ’s werelds eerste presentator van The Voice te zijn. “Ja, zeker als je je realiseert dat het ook mis had kunnen gaan. Vorig jaar voerde ik een eerste gesprek met RTL-directeur Erland Galjaard en John de Mol. Ik dacht dat we over X Factor zouden praten. Ik twijfelde in eerste instantie of ze voor The Voice dezelfde presentator moesten kiezen.”

John legde met het principe van blind auditeren uit. Ook vertelde hij over de rol van de coaches en het feit dat de kandidaten vaak al semi-professionele muzikanten zijn. Toen ik dat hoorde, was ik direct  enthousiast, maar ik had natuurlijk ook niet kunnen voorspellen dat het zo’n groot succes zou worden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen