Honderdduizenden downloads The Voice-applicatie

Foto: RTLDe ThuisCoach-applicatie van The Voice of Holland is tijdens de zes weken du- rende auditieronde van het programma 370.000 keer gedownload. Dat heeft sponsor Vodafone, initatiefnemer van de ‘app’, laten weten. Met de ThuisCoach- app voor iPhone en Android-toestellen, kunnen kijkers vanuit de huiskamer hun kwaliteiten als coach bewijzen door te voorspellen welke kandidaten doorgaan naar volgende rondes. Hun stemgedrag wordt in beeld gebracht tijdens de uitzendingen op RTL 4.

De makers van de applicatie hebben deze week een gratis update beschikbaar gesteld waarmee kijkers ook tijdens de volgende ronde, The Battle, hun voorspellingen kunnen doen. “ThuisCoaches krijgen in de week voorafgaand aan de uitzending een aantal fragmenten te horen van de talenten, waar ze per fragment kunnen voorspellen welke van de twee talenten doorgaat. Hoe beter de voorspelling, hoe meer punten er gescoord worden“, legt een woordvoerder uit.

Ook tijdens de uitzendingen op vrijdagavond kan er live voor de buis meegespeeld worden door steeds te voorspellen welke van de twee zangtalenten zich plaatst voor de live shows.

The Voice of Holland is elke vrijdag te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen