Bijna drie miljoen kijkers voor RTL Crime

De digitale zender RTL Crime heeft in oktober een publiek van 2,9 miljoen unieke kijkers bereikt. In de commerciële doelgroep 20 tot 49 jaar ging het om een bereik van 1,4 miljoen. Dat heeft RTL laten weten. In de ranking van alle 41 digitale kanalen waarvan de kijkcijfers worden gemeten, eindigde RTL Crime op plaats twee. “De zender eindigde achter Eredivisie 1 dat de eerste positie behaalde, maar een deel van de maand gratis te ontvangen was“, legt een woordvoerder van RTL uit.

RTL Crime heeft de mooie score in haar tweede uitzendmaand onder meer te danken aan het feit dat het station ‘Zender van de maand’ was bij kabelaar Ziggo. De crimezender is ook te ontvangen door klanten van UPC, Caiway en Glashart Media.

De kijker van RTL Crime, dat op 1 september werd gelanceerd, krijgt de hele dag door misdaadseries voorgeschoteld. De populairste titels zijn volgens de zegsman 24, Baantjer en CSI.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen