Geert Hoes is Ambassadeur Voor 1 Dag op RTL 4

Geplaatst op vr 04 nov 2011 om 11:06

Geert Hoes trapt zondag de nieuwe serie van het RTL4-programma Ambassadeur Voor 1 Dag af. De acteur is voor één dag ambassadeur van de Nederlandse Brandwonden Stichting en loopt daarom mee met ervaringsdeskundige Britt (16). Dat heeft producent I Care laten weten. Hoes is niet de enige BN’er die zich in het programma inzet om goede doelen onder de aandacht te brengen. In latere afleveringen komen ook Edsillia Rombley, Cor Bakker en Wilfred Genee voorbij.

De bekende Nederlanders praten met wisselende ervaringsdeskundigen over wat hen overkomen is. Zo legt Britt uit dat ze haar brandwonden heeft overgehouden aan een woningbrand, waarbij haar moeder om het leven kwam.

Zelf zat Hoes ook eens dicht tegen een woningbrand aan, toen zijn dvd-speler vlam vatte. “Ik was er snel bij en ben er gelukkig goed uitgekomen. Maar voor hetzelfde geld was mij hetzelfde als Britt overkomen“, zegt hij.

Ambassadeur voor één Dag is zondag om 16.30 uur te zien op RTL 4.
1 Reacties op “Geert Hoes is Ambassadeur Voor 1 Dag op RTL 4”


  1. maud de gilde

    Wat integer gefimd! Echt onder de indruk. Hoop dat de brandwondenstichting veel nieuwe donateurs krijgt. Open,eerlijke presentatie. Compliment!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.