BNN brengt Amerikaanse serie Homeland op de buis

Foto: BNNBNN gaat de Amerikaanse thrillerserie Homeland van de makers van 24 uitzenden. De tv-reeks krijgt met ingang van 1 januari een prominente plek op de zondagavond van Nederland 3. Dat heeft de omroep vrijdag laten weten. Mark Furstner, eindredacteur drama bij BNN, is buitengewoon content met de aankoop. “Wij zijn er trots op zo’n topserie zo snel na Amerika op tv te brengen. Homeland is spannend vanaf het begin en de serieverslaving groeit met elke aflevering.”

Homeland, dat op 2 oktober begon in Amerika, vertelt het verhaal van de Amerikaanse militair Nicholas Brody die wordt bevrijd uit een gevangenenkamp in Afghanistan, maar CIA-agente Carrie Mathison gelooft zijn verhaal niet en vermoedt dat hij nu voor Al Qaeda werkt. Wat volgt is een kat-en-muis-spel.

De tv-serie wordt geschreven en geproduceerd door hetzelfde team dat achter de serie 24 zit. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Claire Danes, Damian Lewis en Mandy Patinkin.

Homeland is op 1 januari om 20.05 uur te zien op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen