Dries Roelvink en Ruben Nicolai spelen Lingo

Dries Roelvink en Ruben Nicolai vormen maandag samen een spelersteam in het dagelijkse spelprogramma Lingo van Lucille Werner. Dat heeft de TROS donderdag laten weten. De deelname van Roelvink en Nicolai is onderdeel van het nieuwe programma De Man met de Hamer, waarin bekende Nederlanders geld ophalen voor het goede doel met ludieke acties. Het viel het tweetal niet mee om zesletterwoorden te maken. “Het ging waardeloos en viel echt enorm tegen“, aldus Nicolai.

Nicolai verzorgt met zijn deelname aan Lingo de aftrap voor zijn eigen programma. Andere opdrachten in De Man met de Hamer worden door andere bekende Nederlanders uitgevoerd onder leiding van veilingmeester Nicolai.

Lingo is maandag om 19.00 uur te zien op Nederland 1 en De Man met de Hamer begint dezelfde avond om 21.00 uur op Nederland 3.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen