Carlo en Irene zijn Hanny Veerkamp niet vergeten

Carlo Boszhard en Irene Moors hebben gehoor gegeven aan de noodkreet van Hanny Veerkamp. Ze klaagde door de tv-wereld vergeten te zijn. “En wij willen je niet vergeten, hoor“, zei Boszhard zondag in Life 4 You, waar ze te gast was. Veerkamp mocht van de redactie in de keuken staan met Rudolph van Veen. Ook zat ze aan tafel, waar ze reageerde op de vele berichten over haar uitspraak dat ze zich vergeten voelt. “Ik wist er niks van. Ik hoorde het. Het is wel zo, maar ik bedoelde het niet zo.

De oud-realityster benadrukt dat ze niet treurend bij de openhaard zit. “Die journalist had het erover wat ik nu doe. Ik zei: ‘De eerste twee jaar dat we op tv waren, waren we hot en zaten ze aan ons te trekken. En nu zijn we van de buis, en hoor je niks meer.’ Zo bedoelde ik het eigenlijk, maar niet dat ik zat te klagen.”

Ik ben niet zielig, hoor“, benadrukte de hoogblonde Amsterdammer.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen